Stop Matchfixing

Hjælp os med at bekæmpe matchfixing og tilsvarende uetisk adfærd i dansk idræt. Hver indberetning om overtrædelser er vigtig og kan hjælpe med at forebygge og efterforske uregelmæssigheder og mulige overtrædelser. Med din hjælp kan vi sikre idrættens integritet og pålidelighed.

Stop Matchfixing tager imod henvendelser fra personer, der får kendskab til, at nogen har foretaget eller vil foretage noget, der er forbudt ifølge reglerne.

Enhver person, som har mistanke eller viden om en handling, der er omfattet af regulativet om uetisk adfærd og matchfixing, har pligt til at anmelde det.

Stop Matchfixing-systemet må ikke benyttes til bevidst falske anklager mod personer, og der må i det hele taget ikke indberettes bevidst usande oplysninger.

Indberet via vores krypterede og anonyme indberetningsformular her: 
Indberetningsformular 

Du kan også ringe til vores telefonsvarer på Tlf. 70 70 70 94, hvor vi også kan garantere din anonymitet, idet IP telefoni sikrer, at vi ikke kan spore dit telefonnummer.  

Du har mulighed for at være anonym, men vi vil gerne opfordre til, at du anfører dit navn i indberetningen. Uanset om du gør det eller ej, beder vi dig om at oprette en sikker og anonym postbox. Det gør det sikrere og nemmere at kommunikere med os.

Alle indberetninger bliver behandlet strengt fortroligt. Du kan finde flere oplysninger herom under menupunktet "Privatlivspolitik" ovenfor.

SIG NOGET, HVIS DU SER NOGET!

Din indberetning sendes til Anti Doping Danmark, som af Kulturministeriet er etableret sekretariat for den nationale platform mod matchfixing.

Get it on Google Play Download on the App Store
Læs mere »

Hvad kan indberettes?
Anonymitet
Opret en postbox

I Stop Matchfixing-systemet kan du indberette forhold vedrørende matchfixing eller tilsvarende uetisk adfærd. 

Eksempler på matchfixing:

  • Forsætlig manipulation af resultatet af en idrætskonkurrence
  • Forsætlig underpræstation
  • Forsætligt nederlag i en konkurrence
  • Bestikkelse af eller trusler mod en anden person for at påvirke en idrætskonkurrence i en bestemt retning

Eksempler på uetisk adfærd:

  • Misbrug af intern viden, fx ved at videregive oplysninger, der kan udnyttes i forbindelse med spil (betting)
  • Spil på egen konkurrence, også selvom der spilles på sejr
  • Modtagelse af gaver, der ikke hænger naturligt sammen med den pågældende idrætskonkurrence 
Hvis du vil sikre, at du er anonym, skal du iagttage følgende:
  • Tilgå Stop Matchfixing-systemet direkte ved at kopiere eller skrive URL-adressen https://stopmatchfixing.whistleblowernetwork.net over i en internet-browser i stedet for at klikke på et link.
  • Undlad at skrive oplysninger om dig selv i indberetningen, såfremt du ønsker at være anonym.
Når du sender indberetningen, har du mulighed for at vælge, at du vil stå til rådighed for den videre undersøgelse ved at oprette en sikker postbox.
 
Vi anbefaler, at du stiller dig til rådighed, da vi måske ikke kan færdigbehandle sagen uden yderligere oplysninger fra dig.
 
Når du opretter en postbox, får du tildelt et sagsnummer, og du vælger selv et password. Du bruger disse, når du logger ind i postboxen for at se, om der er stillet spørgsmål til dig.
 
Uanset om du er anonym eller skriver dit navn, beder vi dig om at oprette en postbox. Det gør det sikrere og nemmere at kommunikere med os.

Al kommunikation foregår naturligvis anonymt, hvis du ønsker det.